Lilleskovgård

Lilleskovgaard Møn

Her bor vi

Se beliggenhed på Google maps

Fra Stege kører De i retning af Møns Klint. I Borre ved de store kornsiloer drejes til venstre ad Liselundvej mod Liselund Parken. Vejen svinger mod højre og ad denne vej fortsætter man et par kilometer til man kommer til et lille vejkryds, hvor til højre fører til Sømarke, ligeud til Liselund Parken og til venstre er Lilleskovvej. Der drejes til venstre ad Lilleskovvej og derefter er det den første gård på højre hånd.Show large map

Pomlerende

Pomlerende

Pomlerende


Pomlerende i nærheden af Lilleskovgård

Pomlerende


Pomlerende i nærheden af Lilleskovgård

Dejlig udsigtspunkt i Stubberuphave skov med bænk 1,5 km væk og i nærheden af Pomlerende


Pomlerende i nærheden af Lilleskovgård

Mulighed for dejlige gåture lige i nærheden gennem kirsebæralléen med udsigt til Østersøen og videre gennem skoven til Liselund Parken.


Møns Klint og Geocenter

Gården ligger tæt ved Møns Klint (4 km) og Geocenter Møns Klint (7 km) som er en stor oplevelse at besøge. Møns Klint er et enestående og smukt naturfænomen og i det nye Geocenter kan man se hvordan det hele begyndte for ca. 75 millioner år siden. Kalkskaller fra mikroskopiske dyr fra havbunden blev langsomt skubbet op af isen til lidt over 120 meters højde, da istiden begyndte for ca. 1 million år siden.

Møns Klint i nærheden af Lilleskovgård Møns Klint i nærheden af Lilleskovgård Geocenter Møn i nærheden af Lilleskovgård

Legeplads ved geocentret

Liselund Park i nærheden af Lilleskovgård

Gården ligger 1,5 km fra Liselund Parken, her med det lille slot i parken


Kirsten og Benny Andersen
Lilleskovvej 2, Sømarke,
4791 Borre, Møn.
Tlf. 51 33 36 50
Email:bb@lilleskov2.dk

Åbent hele året

 

 

 

Pomlerende

Tæt ved Lilleskovgård er der skov og stejle skrænter ned til stranden, der hedder Pomlerende og som er et meget naturskønt sted.
I klart vejr kan man se over til Stevns Klint med de hvide skrænter og om foråret er hele skovbunden dækket af anemoner blandet med hulrodet lærkespore, og andre skovblomster.

Endvidere kan man gå igennem skoven ad en sti der hedder Kirsebæralléen og lige ud i Liselund Parken, ca. 1,5 km eller man kan gå til højre nede på Pomlerende strand og gå langs vandet til stranden nedenfor Liselund Parken og gå op ad en trappe lige op i parken.